3 July 2007

VENUS TATİLE GİRİYOR


Venüs tatile giriyor, 7 Temmuz son yarışımız...

Bazı zamanlar içinize hüzün dolu bir sevinç çöker, Venüs son günlerde böyle hissediyor. Aylardır aralıksız süren yarış ve antremanlar sonrası, İstanbul yarışları son buluyor. 7 Temmuz yarışı bizim için Eylül ayına kadar Marmara'daki son yarışımız olacak. Dilek, minik denizcimizin palazlanması sonucu son yarışımızda yanımızda olamayacak. Her sene keyifle beklediğimiz Vakko Cup gerçekleşmeyecek. Her haftasonumuzu dolduran yarış heyecanını ve sonrası partilemelerimizi özlemle bekleyeceğiz.

Neler mi yapacağız? İş hayatına devam edeceğiz, sabahları erken kalkıp, işe giderken, köprüyü geçerken, sahilde araba kullanırken denize bakıp derin nefes alacağız, ilk haftasonları boşluk hissedeceğiz, belki yollara düşeceğiz belki havuz başında tembelleşeceğiz. Birbirimizi arayacağız, kurumsal yaşama devam edeceğiz, günlük stresleri daha yoğun hissedeceğiz sanırım, haftasonları başka dünyaya yaptığımız seyahatler olmadan rahatlamak zorlaşacak, sonra alışacağız, vücutlarımızda hissettiğimiz gerginliği doğal sanacağız, biraz tatil yapacağız, gezeceğiz, bir yerlerde bir özlem kontrol azaldığında kendini gösterecek, ama o da geçecek.

VEeeee tekrar Eylül gelecek, kızlar Kalamış'a koşacak, trofe yarışında kendimizi göstereceğiz. Ist-KOG trofesinde birinci siradayiz, 3 puan gerimizde Kupa Kızı var, sizi bekliyoruz Kupa Kızı :)))